مشخصات نشریه
عنوان نشریه | کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی | |
زبان اصلی | فارسی | |
زبان دوم | ||
عنوان نشریه[] | ||
آدرس وب سایت نشریه | https://qafj.kerman.iau.ir/ | |
دفتر مجله |
کرمان |
|
موضوع |
کشاورزی و منابع طبیعی |
|
عنوان کوتاه نشریه | ||
دوره انتشار | فصلنامه | |
رتبه | ||
شاپا چاپی | ||
شاپا الکترونیکی | 2783-3410 | |
سامانه مدیریت نشریه | سیناوب | |
پست الکترونیکی اصلی نشریه | qafj@iauk.ac.ir | |
پست الکترونیکی کمکی | ||
آدرس صفحه RSS نشریه آدرس پروفایل گوگل اسکالر نشریه | https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=-lg3NxYAAAAJ | |
آدرس صفحه محتوای XML نشریه | ||
آدرس صفحه وب سرویس | ||
تاریخ شروع اعتبار | 1400 | |
آخرین دوره و شماره | دوره 4 - شماره 1 - شهریور 1403 | |
نمایه نشریات در پایگاه های علمی | ||
توضیحات | نامه 11075 مورخ 01/04/1400 تغییر مدیرمسئول جلسه 31 مورخ 1403/5/28 | |
وضعیت | فعال |
مشخصات اعضای هیات تحریریه
# | نام | نقش |
1 | مهدی حسن شاهیان | سردبیر |
2 | فرشید کفیل زاده | اعضای هیات تحریریه |
3 | محمدرضا اردکانی | اعضای هیات تحریریه |
4 | محبوب نعمتی | اعضای هیات تحریریه |
5 | یحیی تهمتن | اعضای هیات تحریریه |
6 | سید رضا مودب | اعضای هیات تحریریه |
7 | غلامرضا اسدی کرم | اعضای هیات تحریریه |
8 | محمدرضا اخگر | اعضای هیات تحریریه |
9 | نجمه یزدان پناه | اعضای هیات تحریریه |
10 | محمدعلی نوروزیان | اعضای هیات تحریریه |
11 | محمود قاسمی نژاد | اعضای هیات تحریریه |
12 | اشرف کریمی نیک | اعضای هیات تحریریه |
13 | اشرف کریمی نیک | مدیر مسئول |