مشخصات نشریه
عنوان نشریه | Food Chemistry and Biotechnology | |
زبان اصلی | انگلیسی | |
آدرس وب سایت نشریه | https://sanad.iau.ir/journal/jfcb | |
دفتر مجله |
سروستان |
|
موضوع |
شیمی |
|
عنوان کوتاه نشریه | ||
دوره انتشار | فصلنامه | |
رتبه | ||
شاپا چاپی | ||
شاپا الکترونیکی | ||
سامانه مدیریت نشریه | ||
پست الکترونیکی اصلی نشریه | ||
پست الکترونیکی کمکی | ||
آدرس صفحه RSS نشریه آدرس پروفایل گوگل اسکالر نشریه | ||
آدرس صفحه محتوای XML نشریه | ||
آدرس صفحه وب سرویس | ||
تاریخ شروع اعتبار | 1401 | |
آخرین دوره و شماره | اطلاعات آخرین شماره انتشار ثبت نشده است. | |
نمایه نشریات در پایگاه های علمی | ||
توضیحات | کمیسیون شماره 16 مورخ 10/08/1400 فنی | |
وضعیت | فعال |
مشخصات اعضای هیات تحریریه
# | نام | نقش |
1 | محمد مهدی قنبری | مدیر مسئول |
2 | حسن حدادزاده | سردبیر |
3 | حسین عشقی | اعضای هیات تحریریه |
4 | محمد کارگر | اعضای هیات تحریریه |
5 | سیدمحمد هاشم حسینی | اعضای هیات تحریریه |
6 | موسی صالحی ده پاکانی | اعضای هیات تحریریه |
7 | زاهد کریمی جابری | اعضای هیات تحریریه |
8 | امین شیروانی | اعضای هیات تحریریه |
9 | غلامحسین مهدوی نیا | اعضای هیات تحریریه |
10 | محمدجعفر سلطانیان فرد | اعضای هیات تحریریه |
11 | جواد صفری | اعضای هیات تحریریه |
12 | گوپا تابالا | اعضای هیات تحریریه |